top of page

About Me.

Në vitin 1990, në qytetin e bukur të Istogut në Kosovë, një burrë i talentuar me vizion të lartë, Ibish Hasanaj, vendosi të krijojë një kompani të specializuar në prodhimin e mobiljeve dhe ofrimin e shërbimeve të rregullimit të interierit. Me një pasion të madh për cilësinë dhe përkushtimin ndaj klientëve, ai themeloi "A&E Company".

Emri i kompanisë u formua nga dy emrat e dy djemve të tij të dashur, Arturi dhe Ermiri, si shenjë e përkushtimit të tyre ndaj tij dhe biznesit familjar.

Ibish Hasanaj ishte një marangoz i shkëlqyeshëm me një aftësi të rrallë për të punuar me dru dhe materiale të ndryshme. Ai kishte një sy për detaje dhe dëshirë të madhe për të krijuar produkte të mrekullueshme. Kompania "A&E Company" fokusohet në prodhimin e shkallëve, tavolinave, saunave dhe rregullimin e interierit të shtëpive. Synimi i kompanisë ishte të ofronte një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë pushimet dhe projektet e personalizuara, me qëllim që klientët të ndihen plotësisht të kënaqur dhe të gëzojnë ambientet e tyre.

Pas disa vitesh të suksesit të kompanisë, dy djemtë e Ibish Hasanaj, Arturi dhe Ermiri, vendosën të bëjnë një riprojektim të kompanisë në vitin 2005. Ata kuptuan se për të përmbushur synimin e tyre për të ofruar një shërbim të 100% cilësor dhe për të siguruar që klientët të ndahen të kënaqur, ishte nevoja për të ndërtuar një ekip të fortë dhe të përkushtuar. Me kreativitetin dhe aftësitë e tyre të ndryshme, Arturi dhe Ermiri përmirësuan proceset e prodhimit dhe zhvilluan një strategji të re për të siguruar që cilësia dhe përsosmëria të jenë gjithmonë në nivelin më të lartë.

Përkushtimi i "A&E Company" ndaj shërbimit të klientit dhe cilësisë ishte thelbësor në çdo projekt që ata merrnin pjesë. Ata punonin ngushtë me klientët për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre, dhe pastaj krijonin produkte dhe ambiente që i kënaqin ata në mënyrën më të mirë të mundshme. Përmes përdorimit të materialeve të larta cilësie dhe punës së kujdesshme në çdo detaj, ata siguronin që çdo produkt të ishte i mrekullueshëm në pamje dhe funksionalitet.

Sot, "A&E Company" është një markë e njohur në tregun e mobiljeve dhe të rregullimit të interierit. Me një ekip të talentuar dhe të përkushtuar, ata vazhdojnë të prodhojnë shkallë, tavolina, sauna dhe të ofrojnë shërbime të personalizuara të rregullimit të ambientit. Synimi i tyre kryesor mbetet që klientët të ndahen të kënaqur dhe të lumtur me produktet dhe shërbimet e ofruara nga "A&E Company", duke i bërë ato të ndihen në një ambient të bukur, komod dhe personal.

HISTORIA

Rreth nesh

Carpenter

Punimet e drurit të personalizuara ofrojnë mundësinë e krijimit të produkteve të veçanta dhe të personalizuara sipas preferencave të klientit.

Nëpërmjet përdorimit të llojeve të ndryshme të drurit, dizajnit të kujdesshëm dhe detajeve unike, A&E krijojnë objekte që janë të veçanta dhe të përshtatshme për shtëpinë, zyrën ose ambientin e dëshiruar.

Punime te personalizuara

Carpenter at Work
Glazier During Work

Profesionalizem

Te sigurta dhe me garancion

Profesionalizmi në fabrikën e drurit A&E siguron prodhimin e produkteve të cilësisë së lartë dhe kënaqësinë e klientëve.

Në fabriken A&E, profesionalizmi përbëhet nga respektimi i afateve të dorëzimit, komunikimi i hapur me klientët, si dhe angazhimi për inovacion dhe zhvillim të vazhdueshëm.

Punimet e sigurta dhe me garancion në kompaninë e drurit A&E tregojnë përkushtim dhe besim të plotë në cilësinë e produkteve të tyre. Përmes përdorimit të materialeve të zgjedhura me kujdes, proceseve të kontrollit të rregullt dhe aftësive të larta të artizanëve, A&E ofron garanci për të siguruar që çdo produkt të jetë i qëndrueshëm, funksional dhe i pëlqyeshëm për klientët e tyre.

bottom of page