top of page

A&E Shërbimet

Me mbi 20 vjet përvojë në tregtinë e zdrukthtari, ne ofrojmë mjeshtëri për tregjet vendase dhe tregtare.
Keni nevojë për një tavolinë të re të dizajnuar, instalim kuzhine, shkallë apo ndonjë punim tjetër të aftë të drurit?

  Mos shikoni më tej, zgjidhja është tek ne!

Shërbimet tona përfshijnë

  • Shkallë

  • Tavolina

  • Sauna

  • Interier

  • Exterier

  • Pushimore

  • Villa Druri

  • Dekorime të ndryshme

Materiale me cilësi të lartë

Kënaqësi e garantuar

Çmimet me të mira në treg

bottom of page